Какво е естествена телешка кожа с косъм?

За разлика от многото рекламни термини за "кожа", косъма върху кожата е точно това, което чувате, а то е истинска кожа с естествения косъм върху нея!

По-конкретно, това е кожа върху която наистина си седи естествения косъм. Все пак, това не важи само за телешките кожи, тъй като има много други видове кожи с косъм, като например биволски, кожи от лос, агнешки кожи с косъм, кожи от елен, ярешки и агнешки кожи с косъм. Тези кожи след специална обработка стават много меки и топли за зимните месеци. Допира е естесвено мек и приятен.

Кожите с косъм служат за изработка на палта, шапки, ръкавици, както и използването им като килим за постелки и други. Всички те изглеждат страхотно както визуално, така и с перфектните им технически данни за топлина, здравина и устойчивост!

Кожите се обработват директно с естествения косъм на животното, като косъма се подстригва най-накрая в нужната височина. Всичко зависи от това, за какво ще Ви е нужна кожата. Най-важното е, че кожата е универсална. Телешка кожа с косъм може да се ползва както за килими, постелки, така и за шапки, обувки, чанти, аксесоари и много други.

Кожите с косъм придават изключителна визия на артикулите, като чанти, портфейли, портмонета, шапки и другим а много хора предпочитат да запазят естествената телешка кожа с косъм цяла и да я ползват като килим на пода във вилата, механата, хотела и много други.

Въпреки че, кожата с косъм с течение на времето се износва Вие ще останете с напълно функционален продукт с оригинален античен и автентичен вид, на който ще се радвате с десетилетия.

Кожите с косъм са страхотен изолатор като подови настилки. Краката Ви никога няма да са студени и усещането е изключително приятно. Дълготрайността е гарантирана, както и уникалността на всяка една естествена кожа с косъм. Всяка кожа е със собствена окраска, цвят и десен.

Уникалността на телешките кожи с косъм е от това че, всяка крава или теле са със собствена уникална текстура.

При обработка на телешката кожа с косъм, най-важното е да се запази косъма на животното, което е най-трудното в задачата. Дебелината на основата е около 2.0-2.5мм и гарантира дълготрайното и устойчиво използване на телешката кожа с косъм както за подови настилки, така и за аксесоари. Основата е обработена по такъв начин, че когато се използва за настилка за под, то тя да не се пързаля дори и на най-гладките повърхности.

Телешките кожи с косъм са с оригиналната форма от животното с максимално използваема част. В СУПЕР КОЖА винаги разполагаме с наличности от този тип кожи.