Кожени колани

Повечето колани, продавани в света са изработени от кожа, а повечето от тях са от дебела, плътна кравешка козина. Кравешката козина е стабилна, предлага се в достатъчни количества, а кожите от едър рогат добитък са достатъчно големи, за да се произвеждат колани с размер на талията 1,7 метра. Растителната дъбена кожа се използва най-вече за направата на колани поради по-високата способност за пълнене на растителните танини, които я правят достатъчно здрава и твърда за колан. Обикновено коланите са с декоративно щамповане, шиене или сплитане.

В Китай коланите се произвеждат на много ниска себестойност и затова се продават на много ниска цена. Евтините колани често се състоят от няколко слоя. Освен от кожа някои слоеве са направени от по-евтини материали като картон, пяна или пластмаса. Ето защо е важно внимателно да проверите дали наистина колана истинска кожа.

Коланът е един от най-простите кожени аксесоари и този, който вероятно носите почти ежедневно. Ето основните неща, които трябва да имате предвид: Можете да намерите както обициални, така и по-ежедневни колани в кожа и като цяло, колкото по-голяма е катарамата на колана, толкова по-небрежен е стилът. Коланите са с размер на инчове като панталоните, а коланът, който Ви пасва идеално, обикновено ще бъде с размер, по-голям от размера на панталона ви. Ако не сте сигурни от какъв размер колан се нуждаете, определено е добра идея да опитате няколко, за да разберете размера си. По този начин, дори ако не намерите идеалния си колан веднага, ще знаете какъв размер да пазарувате.

Естествената кожа за колани е със специален начин на обработка, за да може завършения вече продукт колан, каишка и друго подобно да има високи качества за дълготрайна употреба, като същевременно запази красивия си външен вид и устойчиви качества на самата кожа.


Естествените кожи за колани, които ние предлагаме са с най-високо ниво на обработка.
Изработени са 100% в Италианска фабрика за производство на естествени кожи за колани, кании, кожи за каишки и сарашки изделия. Обработката на кожата е дълготраен и трудоемък процес, но крайния резултат е един материал с високо качество за производство на колани. Растително дъбените кожи са от най-високия клас кожи за колани. Те могат да бъдат допълнително формовани, гравирани, рисувани, както и подлежат на топъл и студен печат върху самата кожа.

В СУПЕР КОЖА разполагаме с естествени кожи - така наречената бланк за колани в постоянна наличност.

Имаме възможност за продажба на дребно и на едро. Обработката на кожите е високо качество и крайните артикули като колани, каишки, кании за ножове ще радват своите притежатели дълги години.